Posted on

Какво е “Exit Stage Left: The Snagglepuss Chronicles”?

„The world is on fire, young man. As writers, it is only proper, that we do what we can to warn people.“ –  Snagglepuss

Щатите определено са били доста интересно място за живеене през 50-те години. Съединените Американски Щати и Съветския Съюз са били в ядрена надпревара, а контра културата в градовете се засилвала. Тази култура била силно задвижвана от писатели, поети и музиканти. По същото време телевизията променяла начина, по който хората били забавлявани. През тези години Вашингтон бил обзет от паника и страх от шпиони-комунисти. Този страх бил персонифициран от Сенатор Joseph McCarthy.

Но от това, което знаем, през тези години не е имало големи, говорещи животни с хитове на Broadway. Continue reading Какво е “Exit Stage Left: The Snagglepuss Chronicles”?

Posted on

Doctor Strange: Damnation – Mephisto подпалва Las Vegas?

Donny Gates и Nick Spencer подпалват Las Vegas в новата история с Doctor Strange и Mephisto! 

Когато Doctor Strange пресъздава Las Vegas, след като бива унищожен по време на историята Secret Empire, той прави груба грешка. Демонична грешка, която ще разтърси Земята. 

От 21-ви Февруари, Mephisto идва в „Градът на Греха“ за да предизвика Doctor Strange в новата история от писателите Nick Spencer и Donny Cates. Doctor Strange: Damnation ще бъде лимитирана серия от 4 броя, в която ще видим как Strange ще събере герои от цялата Marvel Вселена за да се опитат да изгасят пламакът на Mephisto. Continue reading Doctor Strange: Damnation – Mephisto подпалва Las Vegas?

Posted on

Infinity Countdown ще разкаже различен тип история за „The Infinity Stones”

Gerry Duggan и Aaron Kuder стартират нова мистерия в предстоящата мини серия.

The Infinity Stones започват да се появяват из цялата Вселена и можете да се обзаложите, че всеки иска да се докопа до тях. Герои и злодеи ще се сблъскат в новият евент INFINITY COUNTDOWN от Gerry Duggan и Aaron Kuder. Историята ще стартира с INFINITY COUNTDOWN PRIME #1 (от Duggan и Mike Deodato) на 21-ви Февруари. INFINITY COUNTDOWN ще е история от 5 части и ще започне на 7-ми Март. Continue reading Infinity Countdown ще разкаже различен тип история за „The Infinity Stones”

Posted on

Първи поглед над нова Funko Pop! фигурка на Hellboy

Новата Funko Pop! фигурка на Hellboy го представя с легендарният меч „Excalibur“. Hellboy използва този меч за много кратък период от време, но идва от доста интересна история с демони и зомбита от Британия.  Continue reading Първи поглед над нова Funko Pop! фигурка на Hellboy

Posted on

Две Нови Спортни Harry Potter Фигурки От Funko Pop!

В момента една от най-бързо разтящите серии на Funko е тази на Harry Potter! Въпреки, че книгите приключиха и вече няма нови филми с момчето магьосник, Funko продължават да пускат нови фигурки на любимите ни герои. Continue reading Две Нови Спортни Harry Potter Фигурки От Funko Pop!