Posted on

Funko Обявиха Фигурки на Teen Titans Go! The Night Begins To Shine

Teen Titans Go! The Night Begins To Shine е специален музикален епизод от Teen Titans Go! в който Cyborg изпълнява оригиналната Teen Titans песен. Също така любимите ви титани са облечени в дрехи от 80-те и не само това но в епизодът гостуват и Fall Out Boy! Funko явно са харесали този епизод защото сега имаме нова линия от фигурка базирани на героите от епизодът.  Continue reading Funko Обявиха Фигурки на Teen Titans Go! The Night Begins To Shine

Posted on

Изненада от Funko – Flashpoint The Joker!

Funko изненадаха всички с нова неочаквана фигурка на The Joker! Но този път е от историята Flashpoint (2011). За тези, които не са чели историята, тя се развива в различна реалност, където Bruce Wayne умира а родителите му оцеляват. Баща му, Thamos Wayne, се превръща в The Batman, докато Martha Wayne откача и се превръща в The Joker. Continue reading Изненада от Funko – Flashpoint The Joker!

Posted on

Just-Us Nerds: Thor Ragnarok Томболата Приключи!

Томболата за лимитираната Funko Pop! фигурка на Loki от ексклузивната кутия Marvel: Collector Corps приключи. Благодарим на всички, за участието и на всички които спазиха правилата и отговориха правилно на въпросите.

Continue reading Just-Us Nerds: Thor Ragnarok Томболата Приключи!

Posted on

Очаквайте Скоро: Black Panther Funko Pops!

Предстоящият филм от Marvel Studios, Black Panther (2018) ще бъде на екраните Февруари месец. Докато чакаме новият филм, Funko ни представят новата вълна от фигурки базирани на новият крал на Wakanda.

Continue reading Очаквайте Скоро: Black Panther Funko Pops!

Posted on

DC Comics Bombshells преобразени, като Rock Candy фигурки.

Линията от DC Comics Bombshells се оказва една от най-успешните нови проекти на DC Comics. Героините са преобразени в плакати, комикси, статуии, Funko Pop! фигурки и сега Rock Candy фигурки!

Continue reading DC Comics Bombshells преобразени, като Rock Candy фигурки.